El jove pilot Àlex Palou, de Sant Antoni, guanya la primera prova al WSK Euro Series a Nàpols

El pilot júnior de Sant Antoni de Vilamajor Àlex Palou es va proclamar el cap de setmana passat guanyador de la primera prova de la WSK Euro Series en la categoria júnior KF3 disputada al Circuit de Sarno, a Nàpols (Itàlia). El resultat li permet excapçalar la general amb 85 punts, seguit del rus Sitnikof a l’espera dels propers compromisos a Val d’Argenton (França) el primer cap de setmana de maig, Muro Leccesse (Itàlia) al juny i el Circuito de Zuera (Saragossa) a l’agost.

Després d’uns bons entrenaments, Palou va fer el millor temps del seu grup a la Q1 i es va situar al vuitè lloc de la general després de la Q2. Amb aquest resultat, el seu domini del kart en condicions de pluja a les classificatòries li va permetre situar-se a la primera plaça per a la prefinal, lloc que va mantenir fins a la línia de meta amb un avantatge de 8 segons respecte els seus seguidors. A la cursa, el domini del pilot de Vilamajor encara va ser més destacat marcant la volta ràpida i travessant la meta amb 13 segons d’avantatge sobre el segon.

Àlex Palou, que corre amb l’equip CRG, compta actualment amb una beca al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant  Cugat (Vallès Occidental). És campió de l’Estat en la categoria K7, Campió del Trofeu Zona Sud d’Europa i ha obtingut la vuitena plaça al Campionat del Món.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: