Llinars tanca el Pressupost 2011 amb un romanent de 4,2 milions

L’Ajuntament de Llinars va tancar dimarts, en Ple, el pressupost de l’exercici 2011 amb beneficis i amb un romanent de tresoreria de 4,2 milions d’euros. L’alcalde del municipi, Martí Pujol, ha explicat la situació assenyalant que aquest 2011 s’han rebut ingressos inesperats, com els corresponents a l’IBI de l’autopista i per altres despeses que no s’han acabat realitzant. En aquest sentit ha assenyalat que, enlloc de destinar els beneficis a despesa corrent s’han reservat per a inversió per no arrossegar un llast econòmic en exercicis futurs.

Al mateix Ple també es va aprovar una modificació de crèdit per dotar diverses partides, per actuacions com asfaltat de carrer,s adquisició de software informàtic, partides de personal i altres inversions menors. A més, es va fer l’aprovació inicial de l’ordenança d’administració electrònica per poder presentar factures i fer notificacions electròniques des de l’Ajuntament.

Amb els vots a favor de l’equip de govern (ERC) i de CiU, les abstencions de PSC, MALL i GIpLL, el Ple també va aprovar el dictamen sobre l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència, una organització que agrupa diferents entitats locals per tal de defensar l’assoliment dels drets nacionals de Catalunya amb l’objectiu de promoure l’exercici del dret a l’autodeterminació a partir d’una consulta popular a la ciutadania.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: