Lliurament de la Q de Qualitat i l’estrella ‘Global Salon’ a Morella, de Sant Celoni

Miquel Estupiñà i Montse Morella de la Barberia i Perruqueria Morella de Sant Celoni van rebre el distintiu Q i la primera estrella ‘Global Salon’ que atorga TheQhair, la Guia de qualitat del segle XXI. L’acte, que es va celebrar dissabte, va comptar amb desenes d’amics i clients que van omplir de gom a gom, primer la Barberia on Estupiña va rebre la seva Q i després la perruqueria en què va ser guardonada Montse Morella. L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, va ser l’encarregat de lliurar la distinció als dos perruquers i els va felicitar per la feina feta i pels èxits aconseguits. A més, va recordar que “a Sant Celoni ja hi tenim dues estrelles més” fent referència al Racó de Can Fabes.

Després de rebre el guardó, Estupiñà va assenyalar que “això ens apreta a treballar millor” i que si han aconseguit aquesta distinció és “per culpa dels clients, si no els tinguéssim a ells, no tindríem això”. Per ell, la Q de qualitat és tot un repte, primer per mantenir la categoria que els han atorgat des de la Guia de Qualitat del sector i, després, perquè “quan n’aconsegueixes un, sempre en vols més”. Finalment, va assenyalar que se sentia molt satisfet per entrar a formar part de la família TheQhair.

Per la seva banda, Morella va destacar que aquesta distinció suposa “un tornar a inaugurar, a començar” i que el treball a la perruqueria serà amb la màxima professionalitat possible, va assegurar. “Ara hem passat una etapa, però en comença una altra encara més important” va afirmar. Arran d’aquest distintiu ha estat convidada en diferents cursos que s’han impartit Palma de Mallorca i Manchester. En aquest sentit, va assenyalar, “ara s’ha estirat un fil del que se’n van despenjant moltes coses importants”.

La ‘padrina’ de Morella a l’acte va ser Regina Santamaria, del Racó de Can Fabes. Santamaria va elogiar els èxits aconseguits per la perruqueria i també va celebrar que Sant Celoni obtingués amb els perruquers dues estrelles més de prestigi.

L’acte també va comptar amb la presència dels impulsors de la Guia de qualitat del segle XXI, TheQhair, Albert Catalan i Josep Maria Figuera, i un representant de la marca Revlon que col·labora amb la guia. Catalan va afirmar que tant Estupiñà com Morella “ajuden a prestigiar la professió” i es va mostrar molt satisfet de poder lliurar la distinció a aquests dos establiments celonins. Catalan va destacant, dels guardonats, les seves ganes de superació, de buscar allò nou, trencador. Sobretot, va ressaltar els viatges de Morella a Nova York, Japó i Londres, buscant nous estils per implantar a la seva perruqueria de Sant Celoni. Uns viatges que han aconseguit que a dia d’avui que la Perruqueria Morella gaudeixi de la Q de qualitat i l’estrella ‘Global Salon’ que distingeix la professionalitat, el negoci i el tracte amb els clients.

El lliurament de la distinció va anar acompanyada d’una gran festa en la que hi van assistir més de 150 persones. La Guia de qualitat del segle XXI del sector de la perruqueria és una iniciativa que va néixer ara fa dos anys de la mà d’Albert Catalan i Josep Maria Figuera. Des de la seva posada en marxa, ja hi ha 60 salons que formen part de la família TheQhair a Catalunya.  Es tracta d’una guia rigorosa i seriosa que té per objectiu prestigiar la professió tal i com es fa en d’altres categories com ara la cuina. Catalan assenyala que es tractaria de “la guia Michelin de la perruqueria”. L’obtenció de la Q de qualitat suposa que l’establiment ha aconseguit la màxima puntuació possible i el distintiu es complementa amb tres estrelles que es poden atorgar conjuntament amb la Q, com són la ‘Global Salon’, la d’Innovació i la de Creació.  Aquestes dues últimes seran el proper repte per Miquel Estupiñà i Montse Morella, han assegurat.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: