Els Catarres, Wantun i Dj Marvin obren els actes de la Festa de l’Ajust de Breda

Divendres, 27 d’abril, a partir de dos quarts de 12 de la nit es donarà el tret de sortida a una nova edició de la Festa de l’Ajust i a la XXI Fira d’Entitats de Breda que s’allargarà durant tot el cap de setmana, dissabte 28 i diumenge 29 d’abril. Enguany, les actuacions dels coneguts Catarres, Wantun i Dj Marvin seran els encarregats de posar la música en el que serà la primera activitat programada d’aquesta jornada festiva.

Els Catarres arriben a Breda després que per la Festa Major es veiessin obligats a anul·lar el concert per afonia del cantant, uns mesos després, l’Ajuntament ha aconseguit que Els Catarres tornessin a Breda per encetar la Fira d’Entitats 2012. En aquesta nit musical al Cercle Bredenc també els acompanyarà Wantun, del que forma part l’hostalriquenc Aleix Iglesias; i, finalment, Dj Marvin també de la comarca, serà l’encarregat d’oferir l’última sessió musical amb els millors temes del moment. L’entrada al Cercle Bredenc és gratuïta.

Serà, però, dissabte al matí quan s’inaugurarà la Fira d’Entitats que tindrà lloc a la plaça de Lluís Companys i en la que es podran trobar els estands de les diferents entitats i associacions del municipi que, durant dos dies, treuen la parada al carrer per mostrar als visitants i a la resta de veïns les activitats que realitzen durant l’any i, també ha de servir per captar nous socis interessats en involucrar-se en la vida associativa i social de Breda. La regidora de Festes de l’Ajuntament, Judit Cortada, ha avançat que, a banda de la tradicional Fira d’Entitats, s’han programat moltes altres activitats i tallers al llarg del cap de setmana.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: