Espectacle i debat a Cardedeu amb ‘I ara què?’, de Teatre en l’Educació

Una posada en escena sobre els reptes als que s’enfronten el joves que passen de l’escola al món laboral és el que planteja la companyia Teatre en l’Educació amb l’espectacle ‘I ara què?’ que interpretarà divendres, 27 d’abril, a les 9 del vespre, al Centre Cultural de Cardedeu. Dirigida per Sarah Argent i interpretada per Maria Manau, Francesc Ollé, Padi Padilla i Oriol Casals, l’obra servirà de punt de partida d’un debat que intenta explorar com la gent jove troba el seu camí intentant arribar a l’equilibri entre la seva vida familiar i professional, de qui aconseguir ajuda per prendre decisions i els diners i la fama, entre molts altres aspectes.

La història comença a la mitjanit de la revetlla de Sant Joan, a Pineda de Mar, on quatre amics es retroben per primera vegada després de 13 anys. Ara en tenen 30 i, quan en tenien 17, a la mateixa platja i la mateixa nit es va produir un accident que va destrossar la seva amistat. Una sèrie d’elements van contribuir en la tragèdia, com l’exaltació o la decepció per les seves notes, les discussions sobre les seves futures carreres amb amics familiars, l’excés d’alcohol.

Els assistents podran seguir, amb flaix backs, la fatídica nit i els esdeveniments anteriors que els hi van conduir. Després es tornarà a la reunió per examinar els diversos camins que han pres les seves vides i finalment s’enfrontaran al passat.
 Les entrades, al preu de 8 euros, es poden adquirir a la pàgina www.cecuca.cat, a les oficines del Patronat de Cultura, a Vil·la Paquita, de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia i de dimarts a dijous de 5 a 7 de la tarda o a la taquilla del Centre Cultural.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: