Concert de Mishima i espectacle de Tortell Poltrona a la carpa el Circ Cric

Un dels concerts més esperats de la programació ‘Música a la Carpa’ que organitza el Circ Cric a les seves instal·lacions de Sant Esteve de Palautordera arriba aquest dissabte. Es tracta de Mishima, que actuarà avui, dissabte, a les 10 del vespre, en la gira de presentació del seu últim treball, ‘Amor feliç’. Aquest, precisament, és el sisè treball de la banda liderada per David Carabén després de ‘Lipstick traces’ (2000), ‘The fall of public man’ (2003), ‘Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa’ (2005), ‘Set tota la vida’ (2007) i ‘Ordre i aventura’ (2010). Amb ‘Amor feliç’ Mishima homenatja la cançó ‘Il n’y a pas d’amour hereux’, de George Brassens i lletra de Louis Aragon. La banda està integrada per David Carabén (veu), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria). El preu de l’entrada és de 15 euros si s’adquireix anticipadament i de 18 euros a taquilla.

Les propostes del Festival del Circ Cric al Montseny, però, continuen aquest mateix cap de setmana amb ‘Els racons de la Memòria’ de Tortell Poltrona i el Circ Cric diumenge a dos quarts de 12 del migdia. Amb aquest espectacle de Circ tornen a la carpa un seguit d’esquetxos de la companyia que han fet història. Una proposta amb la que passat i present es fonen per submergir a l’espectador en un món especial vist des dels ulls que miren darrera d’un nas de pallasso. Es tracta d’una passejada per algunes de les nombroses creacions que Tortell Poltrona ha protagonitzat al llarg de la seva dilatada carrera dins la seva vela, amb l’acompanyament d’una banda de músics que dirigits per Víctor Amman que actuaran en directe i de la seva inseparable pallassa blanca, la Srta. Titat. No hi faltaran els mossos de pista, que interpreten Xavier Arcos, Marcela Caraballo i Luara Mateu. La durada de l’espectacle és de 2 hores, amb entreacte, i el preu de les entrades és de 18 euros per al públic adult i de 12 euros per als infants.

Les dues actuacions arriben una setmana més tard de l’exitosa Fira d’Activitats que va concentrar, diumenge passat, més de 700 persones al recinte, seguint les nombroses actuacions i participant als tallers que va organitzar el Cric al llarg de tota la jornada.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: