El FS Llinars rep, dissabte, a la seva pista el FS Montgat, que lluita per sortir del descens

Després de la victòria del FS Cardedeu per 5-6 a la pista del FS Sant Vicenç, aquest cap de setmana serà de descans per a la Divisió d’Honor de la FCFS. No ho serà per al Territorial de BCN i aquest dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda, el FS Llinars rebrà a la seva pista el FS Montgat, que lluita per sortir del descens. Després de caure per 0-6 davant l’Oliveras Futsal a la darrera jornada, els de Llinars necessiten encara de tres punts per aconseguir al salvació matemàtica. Per la seva banda, el CFS Vallgorguina necessita guanyar els partits que resten i esperar alguna ensopegada rival si vol evitar el descens. Aquest dissabte, a dos quarts de 5 de la tarda, rebrà al Futsal Tiana, precisament un dels rivals directes que hauria de vèncer per pensar en la salvació. Els de Vallgorguina van caure la setmana passada per 7-1 a la pista del CFS Lliçà de Vall.

Al Territorial de GRN, el FS Hostalriquenc necessita d’una victòria aquest dissabte, a dos quarts de 9 del vespre, quan rebrà a l’Olímpic d’Artentona per assegurar-se matemàticament l’ascens a la futura Divisió de Plata. L’equip va fer un pas endavant en aquest sentit en superar per 3-8 al FC Gósol. Per la seva banda, el FS Sant Hilari es troba en la mateixa situació que els d’Hostalric i en tindrien prou amb una victòria aquest dissabte per fer el salt matemàtic a la Divisdió de Plata. L’equip juga aquest dissabte a casa, a dos quarts de 4 de la tarda, davant el CE Blanda i ve de caure per 5-4 a la pista del FS Campdevànol. En un altre sentit, el CFS Hostalric necessita la victòria si bé en aquest cas per allunyar-se de les posicions de descens. Després de perdre per 0-4 davant l’Olímpic Argentona, aquest dissabte, a les 5 de la tarda, jugarà a la pista del Ripoll Dinàmic.

A la Divisió femenina, el FS Cardedeu rep aquest dissabte, a un quart de 8 del vespre, l’AE Botigues de Sitges, el líder de la classificació. Les de Cardedeu venen de perdre per 3-1 a la pista del Teià Futbol Cinc a l’igual que el CFFS Vallgorguina, que va caure per 5-2 davant l’Acció Sant Martí-Catalonia Femení. Aquest dissabte, les de Vallgorguina juguen a les 6 de la tarda a la seva pista da davant el FS Sant Andreu de la Barca.

Pel que fa a la competició de la FCF, a Territorial Catalana el FS Sant Celoni tindrà jornada de descans després que la setmana passada va empatar 3-3 al FS Caldes d’Estrac, situant-se a la zona mitjana de la classificació. A Preferent, el CFS Vilamajor necessita una victòria aquest dissabte, a les 8 del vespre, quan rebrà al FS Ràpid Santa Coloma, un rival directe a la zona baixa. La setmana passada, l’equip va caure per 7-t a la pista de l’AE Sant Andreu-CD Xocalà. A Primera divisió femenina, el FS Cardedeu visita aquest cap de setmana la pista del CE Futsal Mataró.

Etiquetes: