L’Handbol Sant Esteve obligat a guanyar davant l’Handbol Sabadell

L’Handbol Sant Esteve de Palautordera està obligat a guanyar aquest dissabte, 18 d’abril, a dos quarts de 9 del vespre, si vol mantenir opcions de situar-se en una de les tres primeres places de la fase d’ascens de Primera catalana que donen el pas a la Lliga catalana. Al davant tindran a l’Handbol Sabadell, un rival directe en aquesta lluita.

A manca de dues jornades hi ha cinc equips en disposició d’ocupar els llocs d’ascens. Amb 17 punts, els millor situats són el CE la Salle Bonanova i l’Handbol Sant Cugat. Al darrera, amb 15 punts, se situen l’Handbol Sant Vicenç i l’Handbol Sabadell. Cinquè és el Sant Esteve, anb 14 punts.

A la fase de permanència de Primera catalana, l’Handbol Cardedeu també es troba necessitat de victòries ja que es troba a tan sols un punt per sobre de la zona de descens. Aquest dissabte, a dos quarts de 8 del vespre, l’equip es desplaça a la pista de l’Handbol Sant Miquel, que lluita per la salvació.  La jornada també és clau a la fase d’ascens de Tercera catalana prefenet ja que l’Handbol Palautordera Salicru B en té prou amb una victòria en les tres jornades que resten per aconseguir l’ascens matemàtic. Aquest dissabte, a tres quarts de 7 de la tarda, tindrà la primera possibilitat de sumar els dos punts que necessita amb la visita que rebrà de l’Handbol Vic. L’Handbol Cardedeu B, amb poques opcions, juga diumenge, a les 12 del migdia, a la pista de l’Handbol Rubí.

Etiquetes: