PUSA analitzarà la nova situació dels contenidors a les Pungoles

El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) ha anunciat que farà un seguiment exhaustiu de la nova situació dels contenidors a les Pungoles, que s’han traslladat a la plaça Germanor, a la zona d’aparcament de les instal·lacions esportives de la urbanització. La formació assenyala que estudiarà si el nou emplaçament resol la problemàtica que va motivar la petició, per part del mateix partit, de convocar una Comissió de Residus atès que, a la zona on estaven instal·lats fins a la data, en diverses ocasions s’havien trobat nombroses deixalles fora dels contenidors.

Segons explica el PUSA, després de dues reunions mantingudes amb la regidoria de Medi Ambient, l’Ajuntament decidit aquest nou emplaçament a tocar de la pista de patinatge entre les diverses opcions que van plantejar els veïns i els grups municipals. També han apuntat que el regidor de Medi Ambient, Florenci Llavina, els ha assegurat que la zona de contenidors es tancarà adequadament i s’espera que la nova situació, situada en un punt on hi ha més circulació de persones, permetrà disposar de major autocontrol dels abocaments. A més, el nou punt permet fer el buidatge, expliquen, sense variar en excés la ruta dels camions de recollida.

El PUSA ha conclòs que veu elements positius i negatius al nou emplaçament i per aquest motiu en farà el seguiment. La necessitat de canviar d’emplaçament els contenidors a les Pungoles ha estat una reclamació constant de la formació i alguns veïns a l’Ajuntament de Sant Antoni.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: