L’Ajuntament d’Arbúcies proposa el Turó del Pi com a solució a les antenes

L’Ajuntament d’Arbúcies treballa amb una proposta ferma per traslladar les antenes de telefonia mòbil del carrer Domènec Refart. La solució que es planteja el Consistori és canviar l’emplaçament actual de les antenes i traslladar-les al Turó del Pi, a més de 100 metres dels habitatges que hi ha en aquest carrer. Així ho ha explicat el primer tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, que ha assenyalat que les empreses de telefonia han vist amb bons ulls aquest canvi d’emplaçament i ha recordat que les mateixes operadores ja l’havien proposat com a millor opció fa 10 anys.

Segons Salmeron, el terreny del Turó del Pi és de titularitat privada i s’hauria de fer la cessió per poder-hi instal·lar les antenes. Un procés que ja s’havia començat a fer uns anys enrere, però que no es va acabar de dur a terme i que ara esdevé l’únic pas a superar per fer realitat el trasllat.

Per altra banda, en el cas que les antenes no es puguin instal·lar en aquest emplaçament, des de l’Ajuntament es plantejar col·locar-les un terreny al costat de la benzinera. Les empreses de telefonia també han vist com a bon punt de cobertura.  En aquest sentit, el tinent d’alcalde també ha assenyalat que es tracta d’un terreny privat i que s’haurien de fer les gestions pertinents per poder-hi fer la instal·lació.

El trasllat de les antenes de telefonia mòbil del Domènec Refart es va anunciar fa més d’un per l’anterior equip de govern d’ERC i PSC, que les volien situar a la zona del Sagrat Cor. Tot i que hi havia el compromís de l’anterior alcalde de fer-ho abans del mes de maig, el canvi no es va arribar a efectuar, malgrat les queixes veïnals que sempre hi ha hagut.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: