Més de 70 empreses es disputen la construcció del nou CAP de Llinars

Un total de 73 empreses, de les 85 presentades, opten a la construcció del nou CAP de Llinars. L’empresa pública GISA ha donat a conèixer dimarts d’aquesta setmana les propostes que ha considerat que compleixen els requisits que fixa el plec de bases i n’ha exclòs 12. Per a l’obra, que compta amb un pressupost de 2.541.972,16 euros, s’hi han fet propostes econòmiques que van dels 1.954.013,99 euros als 2.253.966,71 euros i terminis per acabar els treballs que oscil·len entre els 12 i els 14 mesos.

El nou CAP de Llinars es construirà al solar situat a la cruïlla del carrer Collsabadell amb Joaquim Blume, on estaven situades les pistes de tennis, i ocuparà una superfície de 900 metres quadrats. Constarà de planta baixa, planta primera i badalot. A la planta baixa, de 742,92 metres quadrats, s’hi situarà l’entrada i les àrees d’atenció continuada, pediatria i medicina general, a més d’un espai de consulta polivalent, un magatzem, una sala de personal i una sala de treball administratiu.

D’altra banda, la primera planta acollirà l’àrea d’educació sanitària i una sala de consulta de medicina general, una sala polivalent amb sala de treball d’odontologia, un espai de personal i un d’administratiu, un magatzem i una sala d’informàtica. Finalment, al badalot s’hi concentraran les instal·lacions.

Al marge del concurs per aquestes obres, convocat per la Generalitat, l’Ajuntament ha tornat a treure a concurs el nou teatre de Llinars eliminant del plec de clàusules la que oferia punts addicionals a les empreses que optessin per la contractació de proximitat. Segons l’alcalde, Martí Pujol, no s’ha trobat cap fórmula legal que permetés incloure aquesta condició o valorar-la com a punts addicionals en el concurs. Per aquest motiu, han hagut d’optar per retirar-la de la convocatòria després que la Cambra de Constructors de Barcelona presentés un recurs contra la licitació inicial.

Etiquetes: ,
%d bloggers like this: