Oberta la inscripció a la Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua que es fa a Riells i Viabrea

El Club Ciclista Riells i Viabrea ha obert la inscripció per participar a la novena edició de la Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua, que enguany se celebrarà el 20 de maig. Una prova que enguany compta amb  diverses novetats, entre les quals el patrocini del diari Sport i el nou traçat del recorregut que faran els participants en aquesta nova edició de Terra de l’Aigua en què hi participen nombrosos ciclistes.

Enguany, la prova tindrà dos recorreguts, un de llarg de 160 quilòmetres i 2.740 metres de desnivell, muntanyós i difícil. Caldrà superar sis ports de muntanya, i puntuarà pel Circuit de Llarga Distància de la FCC, pel Circuit de Cicloturisme de la revista Ciclismo a Fondo, i per primera vegada, pel Circuit de Mitja Distància de la RFEC. També hi haurà un recorregut curt de 95 quilòmetres i 1.670 metres de desnivell, amb 3 ports de muntanya, que puntuarà per la Challenge Catalana de la FCC.

Per a l’edició d’enguany, el Club Ciclista Riells i Viabrea ha dissenyat un recorregut completament nou, a través de les comarques del Baix Montseny, Osona i la Selva que passarà per alguns dels paratges més espectaculars del Montseny i les Guilleries i municipis com Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Montseny, el Brull, Seva, Viladrau, Sant Hilari Sacalm, Anglès, Santa Coloma de Farners, Arbúcies i Breda.

Una altra novetat d’enguany serà la pujada al difícil port de Collformic (1.145 metres), de primera categoria, que mai havia estat inclòs al recorregut de la marxa. També caldrà superar el coll de Gomara (887 metes), l’alt dels Cortals (1.005 metres), l’alt de Sant Martí Sapresa (271 metres), i l’alt de Sant Hilari Sacalm (811 metres), al recorregut llarg. També coll de n’Orri (241 metres), a tant sols 6 quilòmetres de l’arribada.

A diferència d’altres anys, l’arribada dels dos recorreguts serà al mateix lloc de la sortida, al Poliesportiu de Riells i Viabrea, on hi haurà tots els serveis postmarxa (vestidors, dutxes, massatges, renta-bicis, recollida de xips, lliurament d’obsequis, dinar final,…).  El preu de la inscripció anticipada amb llicència serà de 25 euros per persona, la qual cosa suposa un rebaixa de preu en relació a l’edició anterior. Caldrà fer la inscripció a través de la pàgina web www.bicinscripcions.cat.

Etiquetes: