Llinars aprova la connexió per a vianants entre el Pla Morató i l’Esportiu

L’Ajuntament de Llinars ha aprovat definitivament el projecte d’obres per finalitzar la connexió per a vianants entre el Pla de Morató i el complex esportiu municipal, l’Esportiu. Els treballs compten amb un pressupost de 150.007,36 euros. L’objectiu d’aquesta actuació, ha explicat l’alcalde del municipi, Martí Pujol, és acabar convertint l’antiga carretera C-251 “en un passeig” que unirà Cardedeu amb Llinars amb una zona de vianants enjardinada. Aquest projecte contempla la urbanització d’una part del Pla de Morató, ha afirmat Pujol, fins al pas elevat de vianants que connecta amb la zona verda de l’altra costat de la carretera i permetrà als veïns de Can Morató anar a peu fins a l’Esportiu i, d’allà, fins al centre de Llinars.

El nou pas serà d’uns dos metres d’amplada, ha afirmat l’alcalde, d’aglomerat marró per distingir-lo de l’asfalt de la carretera, i els treballs d’urbanització s’aprofitaran per soterrar els serveis com l’enllumenat públic i per acabar les connexions d’aigua.

Després d’aquesta actuació, que es complementarà amb la plantació d’arbrat, en aquesta zona tan sols restarà per fer una rotonda a l’alçada de l’antiga carretera de Sant Antoni, ha explicat Martí Pujol, i una rotonda de petites dimensions o un traçat de cruïlla a l’alçada del carrer Granollers que es vincularà amb la urbanització de la Vorada.

Després de la intervenció a tota aquesta zona, l’alcalde considera que l’entrada al municipi des de Cardedeu quedarà completament dignificada amb una proposta que també té per objectiu connectar els dos municipis perquè, al marge dels vehicles, també es pugui fer el recorregut a peu amb seguretat.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: