El CA del Baix Montseny organitza a Palau el ‘Baix Montseny Music Festival’

La promoció dels grups de música local ha començat a ser un continu a nombrosos municipis de la comarca. A la iniciativa de la Fira de músics al carrer que organitza des de fa tres anys l’entitat Sound Celoni, el Sessions’n’Sona també de Sant Celoni, i a l’Agrofest celebrat a Sant Esteve de Palautordera de la mà de Som del Montseny, s’hi suma ara la proposta del Club d’Atletisme del Baix Montseny de Santa Maria de Palautordera amb el ‘Baix Montseny Music Festival’. 

Aquest darrer esdeveniment cultural se celebrarà el 12 de maig a partir de les 6 de la tarda al pavelló Font Martina de Palau, amb el suport de l’Ajuntament, i l’escenari estarà reservat als creadors de la comarca, que podran exposar les habilitats artístiques tant pel què fa a grups amateurs com DJ’s. El Festival s’allargarà fins a les 10 de la nit i, ha assegurat el Club d’Atletisme, ja han anunciat la seva participació destacats artistes de Sant Celoni, Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera. Les entrades es podran adquirir el mateix dissabte al preu de 3 euros.

L’objectiu de la iniciativa, ha assegurat el club, és promoure als joves intèrprets i creadors, oferint-los una oportunitat per fer una actuació en directe. Per participar-hi, els grups no hauran d’abonar cap quota d’inscripció i s’hi podran apuntar a través del correu electrònic organitzacions@atletisme-baixmontseny.cat. Les inscripcions es podran fer fins el proper dissabte, de maig, i al correu els interessats hauran d’indicar el nom artístic, la modalitat amb què participen i un telèfon i correu de contacte. Els organitzadors facilitaran, el dia del Festival, la megafonia i un equip de so de 2.000 watts de potència i l’Ajuntament hi aportarà l’escenari.

Etiquetes: