Sant Hilari convoca els premis de recerca Josep Moragues

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm amb col·laboració amb l’IES Anton Busquets i Punset i el Col·legi Sant Josep ha convocat una nova edició dels premis de recerca Josep Moragues. Aquest guardó té com a objecte premiar l’esforç dels alumnes d’ensenyament secundari i de batxillerat que duguin a terme un treball de recerca orientat a fer aportacions al coneixement de la població de Sant Hilari amb els quals enriquir el seu patrimoni històric, cultural, científic i tecnològic.

La regidora de Cultura, Laura Pagespetit, ha explicat que “els treballs fomentaran la creativitat i l’esperit de recerca”. Així mateix, ha assenyalat que han de ser presentats a nivell individual o col•lectiu i tutelats pels professors dels centres educatius. Pel que fa el nombre de treballs que cada centre pot presentar, Pagespetit ha dit que “com a màxim cinc treballs per a cadascuna de les categories”. 

Els premis de recerca Josep Moragues consten de tres categories: primer cicle d’ESO (A); segon cicle d’ESO (B); i Batxillerat (C). El jurat tindrà en compte aspectes com l’originalitat del tema, el caràcter interdisciplinari del treball, la correcció metodològica i el rigor científic de les conclusions.

Els alumnes lliuraran els seus treballs als seus corresponents centres educatius i aquest presentarà al concurs tots aquells treballs que reuneixin les condicions enunciades. El termini de lliurament serà el 18 de maig. En la categoria A s’atorgarà un premi de 100 euros i un abonament per a la temporada d’estiu a la piscina descoberta. En la categoria B, un premi de 150 euros i un abonament; i finalment en la categoria C, un premi de 250 euros i un abonament. El veredicte es farà públic el dia 15 de juny a les 7 de la tarda, a l’Ajuntament.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: