Víctor del Árbol s’endú el ‘Prix du Polar Européen’ a França

La novel·la de Víctor del Árbol ‘La tristeza del samurai’ publicada per Alrevés editorial, s’ha emportat el premi, atorgat per la prestigiosa revista francesa ‘Le Point’. Fins a la data, cap autor en llengua castellana no s’havia emportat el Prix du Polar Européen, que en les seves nou edicions anteriors ha recompensat l’obra d’autors com Philip Kerr, Arnaldur Indridasson i Giancarlo de Cataldo. ‘La tristeza del samurai’, del Mosso d’Esquadra que exerceix a Sant Celoni, Víctor del Árbol, que ha estat editada en francès per Actes Sud, ha trencat aquesta dinàmica.

A més de la traducció francesa, l’obra de Víctor del Árbol acaba d’aparèixer també en holandès, i el proper mes de maig serà editada als Estats Units i al Regne Unit. A més, durant el segon semestre del 2012 també es publicarà a Itàlia, Brasil i Polònia en els respectius idiomes dels països.

En el marc de l’oferta de formació permanent municipal, Víctor del Árbol impartirà un taller d’escriptura creativa que començarà el 4 de maig i que consta de 8 sessions els divendres de les 7 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure al Sax Sala o per Internet a www.santceloni.cat/clip.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: