Sopars i espectacles prolonguen els actes del Dia de la dona el cap de setmana a la comarca

El Baix Montseny concentra durant aquest cap de setmana la major part dels actes dedicats a commemorar el Dia de la Dona. Alguns municipis ho van celebrar ahir, 8 de març, oficialment Dia de la Dona. Tanmateix, ajuntaments i associacions de dones elebren l’efemèrida aquests propers dies.

Arbúcies. Avui, divendres, El forat del dijous i l’Associació Obirar han organitzat la projecció del documental ‘Els fills de Penèlope’, una cinta de la mateixa associació i que comptarà amb la presència de les realitzadores del documental. La projecció tindrà lloc a les 10 del vespre a la Llar de Jubilats. Per altra banda, l’Ajuntament ha organitzat per dissabte, 10 de març, la festa de les dones que se celebrarà a partir de les 5 de la tarda al Poliesportiu de Can Delfí. La festa comptarà amb racons amb massatge, expressió corporal, tatuatges de henna, maquillatgs, com també exposicions i projeccions, música ambient, actuacions i improvisacions de ball, teatre  o poesia. Es tracta que les assistents portin menjar i beure per compartir.

Breda. El grup municipal de Bred@ XXI ha organitzat per avui un cinefòrum a dos quarts de 10 del  vespre al Centre Cívic. La pel·lícula que es projectarà ‘Baby boom’ i el col·loqui posterior estarà conduït per Eva Borràs. Per altra banda, Dones de Breda ha organitzat per cinquè any una festa per celebrar el Dia de la Dona. El tret de sortida de la festa serà a les 8 del vespre amb una trobada de totes dones i una posterior cercavila per als carrers de la vila, que comptarà amb la geganta Anna, els Grallers de Breda i els Xanquers de l’Albera. Tot seguit, se celebrarà el sopar tradicional de dones al Cercle Bredenc, que comptarà amb servei de barra a càrrec de la secció femenina del Club Patí Breda. Després de l’àpat hi haurà  xou i espectacle i discomòbil. A la matinada hi haurà xocolata amb melindros per a tothom.

Campins. L’Associació Cultural Els Forns organitza una vetllada cinematogràfica que tindrà lloc diumenge, 11 de març. La pel·lícula, que es projectarà a partir de les 6 de la tarda al Casal de Cultura Antoni Tàpies, serà ‘Erin Brockovich’ protagonitzada per Julia Roberts.

Cardedeu. Per commemorar el Dia de la Dona, l’Ajuntament ha organitzat per avui, ivendres, un concert de la mà de Rosa Zaragoza que tindrà lloc al Centre Cultural a les 9 del vespre. El preu de l’entrada és de 5 euros i els diners que es recaptin aniran destinats a actuacions socials de caràcter urgent vers les dones. La reserva de localitats es pot fer a través del web www.cecuca.cat.

Fogars. L’Associació de Dones de Fogars ha programat per avui, divendres, un dinar per a totes les sòcies de l’entitat. L’àpat se celebrarà al restaurant Les Ferreres de Tordera i comptarà amb més d’una trentena de sòcies.

Hostalric. L’Associació de Dones d’Hostalric (ADeONA) ha organitzat per dissabte, 10 de març, un sopar de dones que se celebrarà a la sala polivalent del Serafí Pitarra a partir de dos quarts de 10 del vespre. En acabar el sopar espectacle musical amb Cruzi Show a càrrec de dones de l’associació Quart Creixenet de Riells i Viabrea i, després, la nit acabarà amb ball per a totes les assistents.

Sant Celoni. Aquest dissabte, 10 de març, de 5  a dos quarts de 7 de la tarda hi haurà un espectacle de la JASC i d’altres entitats que porta per títol ‘Dones rellevants durant la història’. Hi haurà una taula amb informació de l’activitat, amb la història dels personatges, i amb exemplars de l’opuscle ‘Un cop de mà’, edició especial sobre llenguatge no sexista editat pel Centre per la Normalització Lingüística.

Sant Hilari Sacalm. Avui, divendres, se celebra el tradicional sopar de dones que tindrà lloc en diversos restaurants. Com ja és habitual, diferents restaurants del municipi ofereixen menús a preus econòmics. Aquest sopar és va instaurar ja fa tres legislatures i des de l’inici ha comptat amb una gran participació. Tan és així que, des de  fa ja uns anys en comptes de fer un únic sopar de dones, cada colla de dones organitza el seu propi sopar. Amb tot però, després del sopar les dones es concentren a la discoteca Villaret on les dones tenen l’entrada gratuïta.

Sant Pere de Vilamajor. Per commemorar el Dia de la Dona, l’Ajuntament ha organtizat per aquest dissabte, 10 de març, una exposició de fotografies al Casal de la gent gran. La mostra, que s’inaugurarà a les 12 del migdia, recull imatges de dones de Sant Pere de més de 80 anys. Els autors de les fotografies són alumnes del curs de Fotografia Creativa III del centre cívic Pi Novell. L’entrada a l’exposició és lliure.

Etiquetes: