El CF Palautordera sospesarà el futur de la directiva a l’assemblea de socis de divendres

El CF Palautordera viurà una setmana important, pel que fa al seu futur, amb l’Assemblea Extraordinària que, segons han informat alguns socis, se celebrarà, divendres, 23 març,  a dos quarts de 9 del vespre, al camp de Futbol. Una assemblea on la Junta Directiva ha de presentar els comptes de l’any 2011.

D’entrada, es tractaria tan sols d’un tancament de comptes però obstant això, els socis crítics amb la gestió de la Junta actual, consideren que donada la situació de greu crisi econòmica de l’entitat “s’espera la dimissió de la Junta i el nomenament de una Comissió gestora”. Aquest apunten que hi ha un malestar important amb la gestió de la presidenta per “la seva falta de transparència i la falta de projecte esportiu”.  Entre les alternatives a la Junta Actual, un grup de pares i socis han proposat la creació de una Unió Esportiva Palauenca (UESPA), que “a més del futbol doni acollida als esports de grup de Santa Maria i Sant Esteve que, excepte el Handbol, necessiten comptar amb una entitat forta per poder créixer”. Aquest grup de socis aposta per la promoció de l’esport base, optimitzar l’ús de les instal·lacions municipals, rendibilitzar l’esforç i el treball dels tècnics i convertir Palautordera en un lloc de destinació per a estades esportives, dinamitzant l’economia dels dos municipis.

Pel que fa a l’àmbit estrictament esportiu, el CF Palautordera s’enfronta avui dissabte, 17 de març, a les 4 de la tarda, al CE Bigues al terreny de joc del conjunt de la Vall del Tenes. A la darrera jornada, l’equip de Joan Gutiérrez no va tenir problemes per desfer-se amb un clar 6-0 de l’AE Ramassà. Freixas, amb dues dianes, i Cardoso, Alba, Tohà i Jiménez van ser els realitzadors palauencs.

Diumenge, a les 12 del migdia, es jugarà un dels matx de la jornada amb el desplaçament del Publieco UD Pitres al terreny de joc del CE Llerona. Un partit on, a banda dels tres punts, hi ha en joc la possibilitat que els pitrencs s’instal·lin en solitaria a la tercera plaça de la classificació.  El Pitres ve de golejar per 4-1 al CD Figaró a la darrera jornada en un partit que va resoldre a la primera part. Velasco va obrir el marcador per als verds als 5 minuts i Carlos Muñoz va fer dues dianes que permetiena  l’equip de Sant Celoni anar al descans amb un 3-0 favorable. A la represa, els visitants van aconseguir retallar distàncies però sense posar en perill la victòria local. Marc García es va encarregar de ratificar el triomf.

També aquest dissabte, a les 6 de la tarda, el CF Vilamajor B juga al camp del Cèltic C les Franqueses, rival de la zona baixa de la classificació. Els de Sant Antoni venen de golejar per 5-1 el CF Sant Feliu de Codines. Castro i Erik van encarrilar el matx al primer temps tot i que els visitants van aconseguir fer el 2-1 abans del descans. A la represa, el protagonisme va ser per a Miguel Pérez que amb un hat-trick va establir el 5-1 definitiu.

Aquest dissabte, a les 4 de la tarda, el FC Vallgorguina viatja al camp de l’AE Ramassà amb l’objectiu de seguir sumant resultats positius que li han permès deixar la zona més baixa de la taula. Entre ells, la victòria de la setmana passada per 2-0 davant el Cèltic C les Franqueses amb dianes de Nualart i Fernàndez.  També dissabte, a dos quarts de 5 de la tarda, el FC Sant Esteve de Palautordera rep al CF l’Ametlla del Vallès. La derrota de la setmana passada dels de Sant Esteve per 3-0 al camp de l’Olímpic de la Garriga els ha deixat entre els tres darrers classificats del grup.  Diumenge, a les 5 de la tarda, la UE Faldes juga al seu camp contra el seu actual rival directe a la zna baixa, el CD Figaró. L’equip segueix cuer de la taula després de perdre per 5-0 davant el CF l’Ametlla del Vallès.

Etiquetes: