Sant Hilari convoca el 35è Concurs de Narració Curta

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha convocat les bases d’una nova edició del concurs literari de narració curta, que enguany arriba a la seva 35a edició. En aquest certamen literari hi poden participar totes aquelles obres de narrativa originals que estiguin escrites en català i que compleixin les bases del concurs. Amb tot però, només es podrà presentar una obra per autor, en prosa i de temàtica lliure.  La regidor de Cultura, Laura Pagespetit, ha destacat la qualitat dels treballs que s’hi presenten i, alhora, també ha fet especial èmfasi al gran nombre de treballs que participen en cada una de les categories grunascuts el 1994 i 1995); i grup D (nascuts abans del 1994).

El lliurament de treballs es pot fer per correu certificat o en mà i també per correu electrònic. Les persones que presentin el treball per correu certificat o en mà cal que presentin el treball per quadruplicat, a doble espai, amb tipus de lletra Arial de 12 punts, a una sola cara, en paper de format DINA4, grapats i amb el títol, la categoria i un pseudònim a cada una de les còpies.

Els treballs literaris es poden presentar a la Casa de Cultura en horari de dos quarts de 5 de la tarda a 8 del vespre fins el divendres 13 d’abril. Amb tot però, aquelles persones que no vulguin desplaçar-se a la Casa de Cultura hauran d’enviar els seus treballs a l’adreça casadecultura@santhilari.cat i com a títol del missatge cal que hi consti ‘Concurs Literari SHS’. En aquest correu, tal com ha informat la regidora, caldrà que hi adjuntin l’arxiu .pdf de l’escrit i un arxiu amb les dades de l’autor.

Etiquetes: